Thursday, March 18, 2010

Sunday, March 14, 2010

happy birthday shahrizan

aku tau fa dh post dh..
tp saje jer nk post..
sabagai tanda persahabatan aku yg terjalin dgn ko selama ini ( ayt mcm haram).. hahaha...
selamat hari jadi ejan..
harap ko dipanjangkn umur n dimurahkan rezeki..
gud luck for you exam..
do you best..
aja..aja..hwaiting..
gambateh ejan..
hahaha....
p/s.. gambar xde.. pinjam laptop member jap.. sorry ejan..

Saturday, March 13, 2010

To Ejan

Dude,

happy 19th birthday beb.

all the best utk PSPM II nih.

semoga panjang umur, luas rezeki dpt amik engineering.

ps: tkde gmbr ler.ampun.

Wednesday, March 03, 2010

Mereka sebelum 19

Assalamualaikum..salam sejahtera..salam perpaduan..salam satu malaysia
kepada Chin Jia Wen dan Al Nur Hidayat,
HAPPT BIRTHDAY atau dalam bahasa melayunya selamat ulang tahun kelahiran.
Semoga pada umur 19 ni korang akan lebih matang,kreatif,inovatif dan berkarisma..
Semoga juga hidup korang diberkati,diberi kesihatan dan bahagia di samping insan dan keluarga tersayang...Lastly,kita dah tua la beb.

Tuesday, March 02, 2010

kehidupan akan berakhir

salam sume..
ag sebulan aku n dak2 matrik pst, dah nak kuar matrik..
huhu xsbar lorh..
actually aku xtau nak post ape..
tau2 je la aku an..